Ahir va tenir lloc la 22ª Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica a l’Auditori de Barcelona. Representants de l’Escola d’Enginyeria i del Consell d’Estudiants vam assistir a l’acte institucional pioner i de referència organitzat per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF).

La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica és l’acte institucional pioner i de referència del sector de les Telecomunicacions i Tecnologies de la informació celebrat a Barcelona des de l’any 1995. Està organitzada conjuntament per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF).

La Nit és el punt de partida de les activitats del sector a Barcelona, la setmana abans del Mobile World Congress, i la primera trobada de networking de l’any entre professionals, empreses, administració pública, associacions i institucions del sector TIC. L’esdeveniment és, a més a més, el marc de lliurament dels Premis Salvà i Campillo, guardó de prestigi que reconeix a la personalitat de l’any i al jove emprenedor, així com els Premis Alan Turing, de reconeixement al CIO de l’any i a la responsabilitat social, així com l’entrega del Premi d’Honor de La Nit, entre d’altres.

Com a representants del Consell d’Estudiants de l’Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona vam tenir l’oportunitat d’assistir, tant a les conferència que enguany es van impartir, on es van tractar temes punters com són la informàtica quàntica o el projecte ‘Galileo’, de radionavegació i posicionament per satèlit, així com al còctel-networking, aprofitant per contactar amb personalitats de rellevància del sector de les Telecomunicacions i la Informàtica.

Blog Consell d'Enginyeria UAB | 22ª Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica