El Consell d’Estudiants de l’Escola d’Enginyeria organitza el proper dijous 6 d’octubre, conjuntament amb l’Escola d’Enginyeria, una Jornada de Benvinguda per als estudiants del centre. El proper dilluns 26 de setembre s’incorporen els últims estudiants del Grau d’Enginyeria de Sistemes i Electrònica de Telecomunicació i, a banda d’estar-hi presents a les sessions d’acollida igual que vam estar-hi el passat 9 de setembre, aprofitarem per acabar de tancar les eleccions a delegat/da dels diferents grup-classe.

Enguany no volem començar el curs sense coneixe’ns tots del tot. És per aquest motiu que hem organitzat aquesta trobada el proper 6 d’octubre. Tindrà lloc a l’exterior de l’Escola d’Enginyeria i es tracta d’una activitat per apropar i conèixer estudiants d’altres graus del centre i els propis de classe, aprofitant per disfrutar d’una bona estona amb tot el seguit d’activitats que tenim programades.

Què tenim preparat? Aquest any engeguem un nou projecte anomenat Game of Graus. Podeu fer el seguiment al FORO: http://foro.enginyeriauab.cat/ Com ja saps, a l’Escola convivim diferents branques de l’enginyeria, la qual cosa és molt enriquidora. A vegades ens preguntem, en un exercici de competència sana, quina enginyeria és superior a les altres…. i ara és el moment de descobrir-ho! Per això us proposem la competició Games of Graus. El dijous dia 6 d’octubre farem la presentació dels equips i la primera prova puntuable, durant la Jornada de Benvinguda. Si teniu qualsevol dubte us podeu dirigir a:gameofgraus@enginyeriauab.cat

Després d’aquestes proves seguirem amb una ‘Quedada Pokemon GO’. Segurament ja hauràs participat en alguna. L’organitzarem conjuntament amb els companys de NINTENDEROS i farem alguns concursos i torneigs amb l’ajuda de youtubers, molt relacionats amb el sector dels videojocs, els quals dinamitzaran la trobada. També torneigs de FIFA i Call Of Duty, organitzats per la plataforma SONYERS. Acabarem a les 20.00 h i després hi hauran 2h més, fins prop de les 22.00 h de la nit per ballar i fer el tancament de la jornada. Hi haurà música amb DJ i servei de barra a càrrec del Consell d’Estudiants d’Enginyeria. Tens algun dubte? No t’ho pots perdre! Aquí tens la programació resumida:

  • 14.00 – 15.00 h. Actuació castellera GANÀPIES UAB.
  • 17.00 – 18.00 h. ‘Survival’ del col·lectiu HVSZ UAB.
  • 17.00 – 18.00 h. Activitat del col·lectiu QUIDDICH UAB.
  • 17.00 – 17.30 h. Concentració Equips ‘Game of Graus’
  • 17.30 – 18.30 h. Primera Prova puntuable del concurs ‘Game of Graus’
  • 17.00 – 20.00 h. Torneigs FIFA i Call Of Duty (Vestíbul Escola d’Enginyeria)
  • 18.30 – 20.00 h. Quedada Pokemon GO amb NINTENDEROS + Youtubers.
  • 20.00 – 22.00 h. Cloenda Jornada. Música + DJ + Servei de Barra.

Consell d'Enginyeria UAB | I Quedada Pokemon GO