El Consell d’Estudiants de l’Escola d’Enginyeria organitza el proper dijous 6 d’octubre, conjuntament amb l’Escola d’Enginyeria, una Jornada de Benvinguda per als estudiants del centre. l’ENGINEERING WELCOME DAY oferirà una programació molt variada durant tot el dia amb la participació de diferents col·lectius de la Universitat Autònoma de Barcelona, els quals organitzaran diferents activitats.

El tret de sortida el donarà la colla castellera de la UAB, GANÀPIES què, després de fer la concentració a la gespa de la Facultat de Ciències i fer un petit assaig, faran un Cercavila de camí a l’Escola d’Enginyeria. Allà, fins les 15.00 h de la tarda els estudiants podran veure com formen una sèrie de pilars i conèixer una mica més de la cultura popular catalana. Després, ja serà a partir de les 17.00 h quan començarà tot el gruix de les activitats que tenim preparades.

El col·lectiu HvZ té preparat un ‘Survival’, una activitat de curta durada que serveix per dinamitzar els participants de ‘Humans vs Zombies‘, un projecte que és duu a terme a la Universitat Autònoma de Barcelona i que es tracta d’un joc de simulació a temps real originari dels EUA i dut a terme a tot el món. També, serà el Club de Quidditch de la UAB el qual organitzarà una sèrie d’activitats per a tots aquells estudiants que volguin participar i provar el Quidditch Muggle, un esport que el col·lectiu practica a nivell lúdic però també de competició.

Paral·lelament, es faran uns torneigs de diferents videojocs com el FIFA 2017, el Call of Duty o l’Smash Bros. Aquestes competicions es troben dins del marc de la Nintenderos University League, la I competició a nivell universitari organitzada per Nintenderos, la plataforma de referència de NINTENDO. Dins d’aquesta programació, tindrà lloc també la I Quedada Pokemon GO a Bellaterra, un punt de trobada per als aficionats del joc Pokemon GO per a dispositius mòbils.

Consell d'Enginyeria UAB | Nintenderos University League

Finalment, serà a partir de les 20.00 h quan hi haurà temps per ballar i fer la clausura de la jornada. Fins prop de les 22.00 h de la nit, serà el torn de Dj Like que amenitzarà la jornada amb la millor música tot èxits per a tots els assistents. També hi haurà servei de barra a càrrec del Consell d’Estudiants de l’Escola d’Enginyeria.