La Marató de TV3, de celebració pels seus 25 anys, se centra enguany en l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques i, per quart curs consecutiu, la UAB organitza la Cursa Solidària UAB per a sumar-s’hi i recaptar fons.

Organitzar un esdeveniment solidari que mobilitza més de 2.000 esportistes requereix també la participació de tot de persones disposades a donar un cop de mà amb les tasques organitzatives, de preparació i de prevenció de riscos, com ara preparar i repartir dorsals i samarretes, muntar el recorregut o distribuir ampolles d’aigua.

Qui són els voluntaris i voluntàries de la Cursa?

Els que no corren però ajuden a muntar els recorreguts.
Els que no caminen però vetllen per tal que no hi hagi cap ensurt.
Els que no són a la sortida però han treballat perquè els que sí que hi són tinguin samarreta i dorsal.
Els que no veuran el castell de Sant Marçal però estaran llestos per a proveir d’ampolles d’aigua i brou calent els participants.
Els que no passaran pel Sincrotró però estaran esperant els participants per a fer-los un massatge professional.

Per a fer-vos voluntàries o voluntaris de la cursa només cal que ompliu aquest formulari i indiqueu la disponibilitat per a participar en alguna de les tres franges horàries. L’any passat, unes 150 persones van fer possible la Cursa amb una participació rècord (2.260 esportistes) gràcies a la seva participació voluntària.

Els recorreguts seran els mateixos que els de l’any passat amb quatre modalitats diferents: dos recorreguts corrent, un de 10 km i un de 6 km, un altre recorregut de 6 km caminant, i un circuït per a persones de mobilitat reduïda de 480 m.