Organitzat per estudiants de la Facultat d’Informàtica de Barcelona, l’esdeveniment tindrà lloc al Campus Nord (UPC) del 7 al 9 d’octubre.

500 estudiants escollits pel seu nivell tècnic vindran de tot el món amb un únic objectiu, desenvolupar un projecte tecnològic amb només 36 hores. Organitzat per estudiants de la Facultat d’Informàtica de Barcelona, l’esdeveniment tindrà lloc al Campus Nord (UPC) del 7 al 9 d’octubre i consta amb participants de grans universitats europees com Cambridge, Oxford entre altres.

L’esdeveniment es totalment gratuït, incloent menjar, lloc per dormir, i moltíssims premis. Hi haurà xerrades introductòries sobre Android, Unity i molt més, apart de mini esdeveniments molt divertits. Un ambient tecnològic súper creatiu on es creen increïbles projectes, com robots, drones, apps, videojocs… Qualsevol cosa relacionada amb la informàtica és vàlida. Al final, el jutges valoren els millors projectes, tot en 36 intensives hores.

Aquest cop volem que vinguin molts més participants de la UAB que la passada edició. Sabem que teniu molt bones idees per desenvolupar. Informa’t i inscriu-te aquí: www.hackupc.com

Consell d'Enginyeria UAB | Hack UPC