Del dimecres 9 al diumenge 13 novembre 2016 va tenir lloc a la “Escuela Politécnica de Ingeneiría de Gijón” (EPI-Gijón) de la Universitat d’Oviedo el LVII Congrés de la AERRAAITI. Allà es van reunir el Ple de l’Assemblea General en sessió ordinària. A més, es van integrar també una altra sèrie d’activitats com visites, ponències i tallers.

Representants de múltiples universitats espanyoles on s’imparteixen estudis d’enginyeries d’àmbit industrial es van trobar per assistir a conferències, treballar i debatre en torn els estudis. Des del Consell d’Estudiants de l’Escola d’Enginyeria agraïm l’esforç del representant d’estudiants del centre que ha sigut escollit com acreditat per aquest congrés; Vicenç Anaya, estudiant de segon del Grau d’Enginyeria Química i Vicepresident de Química del Consell d’Estudiants de l’Escola d’Enginyeria.

El nostre representant va estar molt actiu durant tot el congrés i va fer amistat amb altres socis de l’asociació sectorial. Alguns representants dels socis desprès de variïs anys semblen tenir intenció d’eixir de l’associació per falta de funcionalitat. Des de l’Escola d’Enginyeria de la UAB el nostre acreditat opta per a presentar unit amb varies universitats d’arreu d’Espanya un projecte per a la millora d’AERRAAITI i dels temes tractats als congressos que es presentarà per al pròxim congrés a Toledo.

cartel