El proper dijous 6 d’octubre l’Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona acollirà la I Competició de la ‘Nintenderos University League’, la primera lliga oficial de NINTENDEROS per a estudiants universitaris, dins de les activitats organitzades a la ENGINEERING WELCOME DAY, la jornada de benvinguda per als estudiants de l’escola. Es competirà a moltes universitats, demostrant el nivell competitivitat i habilitat, entorn les 3 sagas més conegudes que es poden jugar a les plataformes de NINTENDO: Mario Kart, Super Smash Bros i Pokémon.

Es celebrarà una ‘Final Cup’ presencial a Barcelona amb una NX de premi, entre molts altres que s’entregaran als torneigs presencials. Un gran espectacle eSport mai vist. La lliga visitarà moltes universitats per la qual cosa des de l’organització recomanen que estigueu atents a tots els esdeveniments. És evident que, si participeu a moltes de les competicions teniu més opcions de guanyar i jugar la ‘Final Cup’. A cada torneig aconseguireu punts i formareu part d’un ranking classificatori per jugar aquesta competició.

Tota la informació es troba a les bases de cada esdeveniment. En aquest cas, podeu consultar-ho a l’enllaç del torneig que s’organitzarà el proper dia: NINTENDEROS

Consell d'Enginyeria UAB | Torneo Smash Bros