¡Et busquem per representar a la UAB a la millor competició de videojocs universitària!

OG Series University és una competició de videojocs creada a mitjans del 2015 per OG Series amb l’objectiu de promoure els esports electrònics entre les universitats, crear una xarxa d’estudiants interessats en el sector dels videojocs que puguin competir entre ells, tot disfrutant d’aquesta tecnologia. ¡La nova temporada ja està en marxa i t’estem buscant!

OG Series està oganitzant la propera edició d’aquesta competició de videjocs entre les diferents universitats del territori. Conjuntament amb Intel i HP, patrocinadors principals d’aquest esdeveniment, han obert les inscripcions a la nostra universitat.

Es realitzaran diferents torneigs dels videojocs League of Legends i Hearthstone. Hi haurà una primera fase interna en la qual s’escollirà l’equip de cada videojocs que representarà a la UAB davant de la resta d’universitats. Les inscripcions es poden fer individuals o per equip.

Sigues el representant d’aquests esports electrònics a la teva universitat. Amb la nova temporada és el millor moment per disfrutar dels e-sports universitaris. Un pas imprescindible és que per participar has d’estudiar a la Universitat Autònoma de Barcelona durant el curs 2016/17

Apunta’t a les competicions. Únicament t’has de registrar al següent enllaç, a l’apartat de la nostra universitat, depenent del videojoc que volguis competir. Les normatives del League of Legends es poden consultar aquí i les del Hearthstone al següent enllaç.

No esperis més! Tens temps fins al proper 10 desembre. Si necessites més informació et pots posar en contacte al correu electrònic ogseriesuniversity.uab@gmail.com

Blog Consell Enginyeria | OG Series University UAB